We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

Builder.InsertHtml() after this builder.listFormat become null

Hi
I am using aspose.words
builder.InsertHtml(somehtmlstrin) here I am printing table on word after printing table builder.ListFormat.ListLevel becomes null

I am using aspose.words

builder.InsertHtml(somehtmlstrin) here i am printing table on word after printing table builder.ListFormat becomes null

please help to resolve this issue

This message was posted using Email2Forum by Tahir Manzoor.

In word after using InsertHtml(htmlString) , builder.ListFormat.ListLevel becomes null.

I attached my htmlString file with this post.

I need out put in Format attachment file.

May be the out file contains multiple table or images.

Hi there,

Thanks for your inquiry. It would be great if you please share following detail for investigation purposes.

  • Please attach your input Word document.
  • Please

create a standalone/runnable simple application (for example a Console
Application Project
) that demonstrates the code (Aspose.Words code) you used to generate
your output document

  • Please attach the output Word file that shows the undesired behavior.
  • Please
    attach your target Word document showing the desired behavior. You can
    use Microsoft Word to create your target Word document. I will
    investigate as to how you are expecting your final document be generated
    like.

Unfortunately,
it is difficult to say what the problem is without the Document(s) and
simplified application. We need your Document(s) and simple project to
reproduce the problem. As soon as you get these pieces of information to
us we’ll start our investigation into your issue.