We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

Chart background showing "Evaluation" for licensed Cells

I am using Aspose.Cells in our web based applications. We have a license for this product and in fact is does not show “Evaluation Version” on the Web Grid.


But when I write a Chart to the Web Grid using picture stream it is printed with Evaluation Version as watermark in the background.

What can I do to avoid this?

Kind Regards,

masu

Hi,

Please post a sample application to replicate your bug. Please do not attach your license file unless we ask you.

We will look into it and fix it asap and update you.

Hi,


please find attached my sample application. More or less this is what I am doing in my real application.

I removed the license file but I left the License references in my Page Load so as it is it will not run.

Kind Regards,

masu

Hi,


Thanks for the sample project.

I have tested your case with your code and my valid license file, I found the issue as you have mentioned. In the GridWeb, the chart’s image has “Evaluation” watermark. I have logged a ticket with an id: CELLSNET-40188. We will look into it to figure it out soon.

Thank you.

Hi,


Please try our latest version (attached), we have fixed your issue now.

Thank you.

Thanks,


I will try it out and confirm it is working!

Kind Regards,

masu0001

I have just tried it out and it is working correctly,


thanks a lot for your feedback and fast resolution of this issue!

Kind Regards,

masu