We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

Deadlock encountered during wmf image transfer

“pool-1-thread-119” prio=10 tid=0x00007f7ff8004000 nid=0xaea2 runnable [0x00007f8220cca000]
java.lang.Thread.State: RUNNABLE
at java.util.Vector$1.nextElement(Vector.java:344)
- locked <0x00007f9bc8e69608> (a java.util.Vector)
at java.awt.geom.Area.contains(Area.java:561)
at com.aspose.imaging.internal.ap.cv.b(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.ap.cx.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.ap.cx.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.ap.cx.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.ap.cx.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.ap.cv.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.P.m.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.eQ.o.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.eN.a.b(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.eO.b.y(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.eO.b.x(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.eO.b.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.hf.r.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.he.b.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.he.b.b(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.dV.am.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.dV.am.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.dV.ai.b(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.dV.a.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.dV.a.export(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.Image.a(Unknown Source)
- locked <0x00007f82bc4e2e40> (a java.lang.Object)
at com.aspose.imaging.H.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.dF.b.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.internal.dF.c.a(Unknown Source)
at com.aspose.imaging.Image.save(Unknown Source)
at com.tencent.office.ImageConvert$wmf2png.transWmf(ImageConvert.java:114)
at com.tencent.office.OfficeUtils.transImage(OfficeUtils.java:593)

@liliang123,

I have observed your comments. Can you please share source files along with sample project to reproduce issue. Also please share which Aspose.Imaging version you are using on your end.