We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

Do not see my post

Hi,


My post http://www.aspose.com/community/msgs/default.aspx?MessageID=9#542412 do not exists now. On clicking the link, I am getting a message as “Post not found”. I do not see this thread completely.

Please fix the issue. I need to post few questions in that thread.

Thanks,
Omnath

Hi Omnath,<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Well, the post URL you shared doesn't seem to be valid. I searched the threads posted by you and found the following thread related to Aspose.Slides.

http://www.aspose.com/community/forums/542919/different-file-and-export-save-formats-aspose-slides-.net-14.2.0/showthread.aspx#542919

Please check and see if you are looking for the above post.

Thanks & Regards,

Hi Owais,

When I click Posts under my name, it shows the list and I can see my post "Exporting to PDF via WebResponse" with high level details. When I click to get more details I get an error message.

To add further, the thread which I posted also has a SLIDESNET ticket created by your team.

Please look on this.

Thanks,

Omnath

Hi Omnath,

Thank you for the details.

I am moving your thread to Aspose.Pdf forum and my colleague will assist you regarding your reported issue.

Thanks & Regards,

Now I tried and see my post “https://forum.aspose.com/t/73121” 1st page alone. When I clicked 2nd page, it gives me error. Please fix the issue.

Hi Omnath,


We are sorry for the inconvenience caused. It has been fixed and it is working now.

Best Regards,