We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

Evaluation Copy appearing on a bought license for ASPOSE Words

Hi,

I am developing with ASPOSE words and have been doing so for some time. Our version of ASPOSE words is 4.4.2.0

I recently upgraded my machine from XP win32 to Windows 7 x64 and now when I am developing, I get the evaluation messagae at the top of each document and it truncates everything after the first page. This obviously makes development impossible.

I am on a deadline and this could not have happened at a worst time. How can I get the software to recognise the license key?

Paul

Hi

Thanks for your inquiry. Please make sure that you applied license as described here:
http://www.aspose.com/documentation/.net-components/aspose.words-for-.net/applying-a-license.html

http://www.aspose.com/documentation/.net-components/aspose.words-for-.net/when-to-apply-a-license.html

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Also, please check the points described in “Licensing” section in FAQ:

Hope this helps.
Please let me know in case of any issues.


Best regards,

I have done all this and it used to work.

It no longer works since I upgraded my machine.

Would the fact that I am now on x64 affect things?

Hi<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Thank you for additional information. x64 does not have any effect on the license.

You can send your license to me, and I will check it on my side. Please see the following link to learn how to send the license file.

http://www.aspose.com/corporate/purchase/faqs/send-license-to-aspose-staff.aspx

Best regards,

Hi,

We keep getting this error and one of our clients is getting annoyed. It does not happen every time but it does happen.

I have attached our license.


I am clutching at straws. Is there anything in the attached license that would cause this to happen?

Have you come across anything similar before? I had to change the license file to a *.txt file in order to update it in case you think that is what the problem is.

Paul

Hi

Thank you for additional information. I have checked your license on my side and it works without any issues. Nobody reported this problem before, so I cannot tell you anything about this problem.

Also as a variant, you can try using the code like in the following thread to check whether license is set or not:


Best regards,