We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

Evaluation showing on 2 Web Front Ends

Hello. The RED Evaluation Only warning is showing on 2 of my Sharepoint Web Front Ends. If I shut them off, I never see the error. I have Developer OEM license that should allow me to have royalty free Front Ends.


What am I doing wrong?

Hi Rob,


Thanks for your inquiry. Please post your license file via mail to us. We will investigate the issue on our side and provide you more information. Moreover, in order to post your license file to us please follow the instructions provided in the following link:
http://www.aspose.com/corporate/purchase/faqs/send-license-to-aspose-staff.aspx

Best regards,

Hi Rob,


Thanks for being patient. I have received a Aspose.Words.SharePoint.lic file via email; please also share your Aspose.Words.SharePoint.License.wsp license solution package file for testing. In case you don’t have this SharePoint solution package file, please request one by posing in Aspose.Purchase forum.

Best regards,

Hi Rob,


I have received another email from your side with an attachment. Unfortunately, I couldn’t locate your Aspose.Words.SharePoint.License.wsp license solution package in the archive. As mentioned in my previous post, in case you don’t have this SharePoint solution package file, please ask our sales team via Aspose.Purchase forum.

Best regards,

Hi Rob,


Thanks for sharing your Aspose.Words.SharePoint.License.wsp license solution package via email. I tested this license and was unable to reproduce this problem on my side. Your license worked just fine on my side and there was no evaluation marker message in output documents either. Please make sure you properly applied/deployed the license by following the steps mentioned in the following link:
http://www.aspose.com/docs/display/wordssharepoint/Installing+Aspose.Words+for+SharePoint+License

I hope, this helps.

Best regards,