We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

Incorrect DKIM signing

Hi,


We encounter a problem with the DKIM signing function using Aspose Email v6.1.0 : the validation fails.

We reproduce the problem using your example
http://www.aspose.com/docs/display/emailnet/Sign+Emails+with+DKIM

We investigated and the b field we obtain is the same every time we run the example, whereas it should include the t field which is different every time.

Could you please investigate the problem ?
Hi,

Thank you for writing to Aspose support team.

Could you please explain the issue in more detail and specially explain terms 'b' and 't' in the following statement.

garelf:
Hi,
We investigated and the b field we obtain is the same every time we run the example, whereas it should include the t field which is different every time.

Also please send us a compete compilable project along with the required files which can be used to re-produce the scenario here. It will help us to observe the issue here and provide assistance accordingly.

I may be a little harsh, but your own example doesn’t work, just test it.


For the tags signification, please refer to wikipedia or the RFC
https://en.wikipedia.org/wiki/DomainKeys_Identified_Mail#How_it_works
https://www.ietf.org/rfc/rfc4871.txt

Thank you for your investigation.

Hi Florent,

We regret the inconvenience you are facing.

We
are currently investigating the issue at our end and need little more
time to complete our tests. We’ll soon update you here with our results.

Hi Florent,


We have further logged this issue as EMAILNET-35117 in our bug tracking system for investigation by our Product team. Once the issue is investigated and there is some update available, we shall update you here via this thread.

The issues you have found earlier (filed as EMAILNET-35117) have been fixed in this update.


This message was posted using Notification2Forum from Downloads module by Aspose Notifier.
(3)