We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

No image when converting to pdf with mono

Hi,

when we convert slides with bitmap images (jpeg, png, …) to pdf thru mono on linux, the images are not present in the pdf result.

It works fine on Windows.



Attached is a ppt sample.



Thanks in advance for your help.

Hi,

I have worked with the presentation file shared by you and request you to please share the mono sample project along with generated output with us. I will investigate the issue further on my end to help you out.

Many Thanks,

Hi,

attached are :

- the .net assembly source (Program.cs) (we run it on linux with the command “mono PptToPdf.exe”

- the original ppt file

- the result on linux with mono

- the result on Windows



You can see the /image object is missing in the linux pdf result.



It seems there is another post about the same problem :



thanks in advance for your help

we are using the 14.5 version of net2.0/Aspose.Slides.dll.

Hi,


I have observed the generated PDF file shared by you in mono environment and have been able to observe missing image. An issue with ID SLIDESNET-35569 has been created in our issue tracking system to further investigate and resolve the issue. This thread has been linked with the issue so that you may be automatically notified once the issue will be resolved.

We are sorry for your inconvenience,

The issues you have found earlier (filed as SLIDESNET-35569) have been fixed in this update.


This message was posted using Notification2Forum from Downloads module by Aspose Notifier.