Free Support Forum - aspose.com

Problem Converting Word Watermark to PDF

I am having a problem with a watermark that I add through Aspose.Words when I convert the Word document to PDF using Aspose.PDF.

The problem is that the watermark appears in the PDF, but it is surrounded by a border.

I am using Aspose.Words 4.1.1.0 and Apose.PDF 3.3.2.0

Have tried everything today to get this working and am at a loss.

Your help would be appreciated.

Base test document attached

All test documents attached..

Test.doc is the base document

I then programatically add PreviewOnly.emf

I then save the resulting file as Converted_Test.doc (which looks fine)

And convert it to PDF as Test.pdf (which is where the problem appears to lie)

All test documents attached..

Test.doc is the base document

I then programatically add PreviewOnly.emf

I then save the resulting file as Converted_Test.doc (which looks fine)

And convert it to PDF as Test.pdf (which is where the problem appears to lie)

Hope you can recreate it

Thanks for providing all the info necessary to reproduce the problem. It saved me much time and I really appreciate this. This defect is now logged to our defect base as issue #1470. We will try to fix it by the time of the next release in 2 or 3 weeks. I will post a notification here when this will be done.

Best regards,

Hello!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sorry for long delay.

I have addressed the issue with border appearing around the watermark. On the latest versions of Aspose components I’m unable to reproduce this. Please suggest upgrade if this issue is still relevant for you.

Aspose.Words 5.2.0:

http://www.aspose.com/community/files/51/file-format-components/aspose.words/entry127076.aspx

Aspose.Pdf 3.6.2.0:

http://www.aspose.com/community/files/51/file-format-components/aspose.pdf/entry113366.aspx

Regards,

The issues you have found earlier (filed as 1470) have been fixed in this update.