We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

Report background image not displayed when exporting to Aspose word

Hi,


I have a report,with a background image, created in SSRS 2008 R2. When I export the report to rtf or doc format via Aspose Word the image is not getting displayed. However the image is displayed properly when exporting to pdf format.

I’m using Aspose Word for Reporting Services 4.1.0.0 version.

Could anyone please let me know if there is a solution ?

Thanks in advance,
Amrutha

Hi Amrutha,

Thanks for your inquiry. I suggest you please use the latest version of Aspose.Words for Reporting Services 4.3.0.

If the problem still remains, please use the select statement (to populate the data) inside
your RDL file and share that RDL file with us. I will investigate the
issue on my side and provide you more information.

Please see the following DataSet example with select statement for your kind reference:

<DataSets>

<DataSet Name=DataSet1>

<Query>

<DataSourceName>DataSource1</DataSourceName>

<CommandText>select 1 as value, ‘label1’ as label

union all

select 2 as value, ‘label2’ as label

union all

select 3 as value, ‘label3’ as label

union all

select 4 as value, ‘label4’ as label

</CommandText>

</Query>

<Fields>

<Field Name=value>

<DataField>value</DataField>

<rd:TypeName>System.Int32</rd:TypeName>

</Field>

<Field Name=label>

<DataField>label</DataField>

<rd:TypeName>System.String</rd:TypeName>

</Field>

</Fields>

</DataSet>

</DataSets>