Free Support Forum - aspose.com

Reporting services issue ~ install error

Hello there,


We have a customer with problems installing the evaluation version of Aspose Words for Reporting Services.



==

The first version we tried to install the eval was V2.2, then we tried the one on this URL



http://www.aspose.com/community/files/52/ssrs-rendering-extensions/aspose.words.reporting.services/entry124439.aspx



Then, we tried with V2.1 but the got the same error ( I am sending you some screenshots)



I tried to install the software on windows 2003 and got the same error then on a windows 2000 server , with service pack 4. English . 1 Gb ram with Reporting Services 2005 SP2 and the same.

==



Any help you can provide would be very much appreciated.


This message was posted using Email2Forum by DannyCooper.

Hi,

Thank you for your request. Could you please specify what error the customer experiences? They mentioned they would send the screenshots, could you please attach it here to your post?

Thanks.

Hello there,

Thank you for your help so far.

Please, find attached an screenshot with the error message.

Look forward to hearing from you.

Regards,

Enrique Perez

ComponentSource

Enrique,

This is a common message displayed to the user when the MSI installer fails to install the product. It is not clear why the installation failed yet.

Your customer should try to install the product manually. Please provide them with the following link:

http://www.aspose.com/documentation/ssrs-rendering-extensions/aspose.words-for-reporting-services/install-manually.html

Thanks.