Free Support Forum - aspose.com

WaterMark visible after License key is installed

Dear Sirs,<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

First of all, thank you for the information of installing license key. After we done, everything is going well as we thought, however, we found out a terrible problem in the reports. The bar code could be saw and printed in the report, indeed, it does work, but the problem is, we still got the watermark in front of the bar code in our reports. Since we installed the authentic license, the watermark should be invisible. In fact, it does be invisible in the design mode of Visual Studio .NET because when we used evaluation version, the watermark was in front of barcode, but after the license is installed, watermark is invisible. However, after we deployed our reports to SQL Server and then checked them by the Web Site of Reporting Service that is http://localhost/reports, watermark of Aspose is still visible as using evaluation version! We couldn’t figure out what problem is, and furthermore, we want to know how it is to result in that kind of situation. Do we miss any step during the installation of license key (As far as we know from the HELP of Aspose.BarCode for Reporting Services)? Or, we might ignore something important that we should do but just don’t from HELP? Please provide us the advance information, thank for your help again.

Dear Kathrin,

Thank you for considering Aspose.BarCode!

Could you please send the license file to guangzhou#aspose.com? So that our developer can do some trace for your issue. And could you please also tell us the information of your running environment such OS type, SQL Server version, .NET framework version etc.

Thanks for your time and sorry if any inconvenience.