We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

"Error! No text of specified style in document" header issue when rendering document

Hi, we’re using Aspose.Words 14.2.0 for .NET and are having an issue with the rendered headers of existing documents. I’ve attached a document which displays the issue.

In both the extracted text (extracted using a LayoutEnumerator) and the extracted page images (extracted by saving each page to a PNG) the header text on all non contents pages is shown as "Error! No text of specified style in document"

The document displays correctly in Word 2010 and 2007.

Is there likely to be an issue with the Aspose library as our code is fairly simple and works for extracting headers from most other documents.

Thanks

Tim

Hi Tim,


Thanks for your inquiry. While using the latest version of Aspose.Words i.e. 14.2.0, I managed to reproduce this issue on my side. I have logged this issue in our bug tracking system. The ID of this issue is WORDSNET-9885. Your thread has been linked to this issue and you will be notified as soon as it is resolved. Sorry for the inconvenience.

Best regards,

The issues you have found earlier (filed as WORDSNET-9885) have been fixed in this .NET update and this Java update.


This message was posted using Notification2Forum from Downloads module by aspose.notifier.

The issues you have found earlier (filed as WORDSNET-9885) have been fixed in this .NET update and this Java update.


This message was posted using Notification2Forum from Downloads module by aspose.notifier.
(1)