Free Support Forum - aspose.com

Calculating formulas value = #VALUE!

Hello,

I’m currently working on a project where I’ve ported the generation from Apache POI to Aspose.Cells. So far everything works fine. But before saving the document I’ve to calculate the workbook.

So I call workbook.calculateFormulas(false) and then I try to get a value from a cell. The value I get is #VALUE!

What am I doing wrong?
I need your help please!

Kind regards,
Jan

Hi,

Thanks for your posting and considering Aspose.Cells for Java.

We need your source xls/xlsx file and sample code to test your issue by running it. Please provide.

Please also try the latest version:
Aspose.Cells for Java v7.0.1.5
and see if it solves the problem.

I attached my source file and a sample sourcecode which reproduces my problem.

Any help is appreciated.

Kind regards,
Jan

Hi,


Thanks for providing us the sample code and template file.

Could you also give us the sheet’s protection password (the first sheet is protected) to evaluate your issue more accurately.

Thank you.

Oh yes, sorry I forgot to remove the protection.
The password is genByPOI

Kind regards,
Jan T.

Hi,


Thanks for providing us the password to un-protect the worksheet. I have tested your issue and found the issue now as you mentioned. I have logged the issue with an id: CELLSJAVA-31237. We will figure it out soon.

Thank you.

The issues you have found earlier (filed as 31237) have been fixed in this update.


This message was posted using Notification2Forum from Downloads module by aspose.notifier.