Free Support Forum - aspose.com

Did not get back a forum group for forum group id 10

Hello customers,

Sometime the forums may display an error page when you try to click a forum.

The workaround for this issue is:

1. Go to the homepage of the forums: http://www.aspose.com/forums.

2. Click the Refresh button in Internet Explorer while pressing the Ctrl key.

We’re investigating this issue. Please accept my personal apology for any inconvenience you have experienced.

The error looks like:

Server Error in ‘/forums’ Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Did not get back a forum group for forum group id 10
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: AspNetForums.Components.ForumGroupNotFoundException: Did not get back a forum group for forum group id 10

Source Error:

An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

Stack Trace:


[ForumGroupNotFoundException: Did not get back a forum group for forum group id 10]
AspNetForums.ForumGroups.GetForumGroup(Int32 forumGroupID) +214
AspNetForums.Controls.WhereAmI.get_ForumGroup() +62
AspNetForums.Controls.WhereAmI.InitializeSkin(Control skin) +472
AspNetForums.Controls.SkinnedForumWebControl.CreateChildControls() +24
System.Web.UI.Control.EnsureChildControls() +100
System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +38
System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +125
System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +125
System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +125
System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +125
System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +125
System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain() +1470




--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.0.3705.288; ASP.NET Version:1.0.3705.288

Dear Customers,

I have fixed the forum following the suggestion by post http://www.asp.net/Forums/ShowPost.aspx?tabindex=1&PostID=105797.

Please report in this thread if you still get this error.