Free Support Forum - aspose.com

Enable and Disable the ShowTotals Property


#1

Hi Guys,
I have a strange behavior when I activate the result line and disable again in a table, the result file is broken (see screenshot).
grafik.png (17.6 KB)
I need this behavior in a more complex example where I also use the method Resize and then activate ShowTotals again. I attached an example. Can you see what’s wrong?
AsposeShowTotals.zip (244.1 KB)
Thanks for your support.


#2

@moosbart,

We were able to observe the issue but we need to look into it more. We have logged the issue in our database for investigation and for a fix. Once, we will have some news for you, we will update you in this topic.

This issue has been logged as

CELLSNETCORE-15 - Problem with file on Enable and Disable the ShowTotals

#3

@moosbart,

This is to inform you that we have fixed your issue now. We will soon provide you the fixed version after performing QA and incorporating other enhancements and fixes.


#4

@moosbart,

Please try our latest version/fix: Aspose.Cells for .NET v18.11.7:

Aspose.Cells18.11.7 For .Net2_AuthenticodeSigned.Zip (4.7 MB)
Aspose.Cells18.11.7 For .Net4.0.Zip (4.7 MB)
Aspose.Cells18.11.7 For .NetStandard20.Zip (3.8 MB)

Your issue should be fixed in it.

Let us know your feedback.


#5

Hi,

thank you for the fix, i have tested but i have found a problem.

When I use ShowTotals in Excel, the behavior looks like this:
UseInExcel.png (52.8 KB)

When I use ShowTotals with Aspose, the behavior looks like this:
UseWithAspose.png (27.6 KB)

The Result 9 is missing.
The example application remains the same.
Can you take another look at what the problem is?

Thank you for your support.


#6

@moosbart,

We were able to observe the issue but we need to look into it more. We have logged the issue in our database for investigation and for a fix. Once, we will have some news for you, we will update you in this topic.

This issue has been logged as

CELLSNETCORE-17 - Disabling and Enabling ShowTotals removes total in the Excel file

#7

@moosbart,

Please try our latest version/fix: Aspose.Cells for .NET v18.12.1:

Aspose.Cells18.12.1 For .Net2_AuthenticodeSigned.Zip (4.7 MB)
Aspose.Cells18.12.1 For .Net4.0.Zip (4.7 MB)
Aspose.Cells18.12.1 For .NetStandard20.Zip (3.8 MB)

Your issue should be fixed in it.

Let us know your feedback.


#8

Hi,
Thank you, it works wonderful.


#9

@moosbart,

Good to know your issue is sorted out by the new fix/version. Feel free to contact us any time if you have further queries or issue, we will be happy to assist you soon.