We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

GetThumbnail will be no response. If there is a graph

Hi.



Reads the pptx in Aspose.slides

Calling GetThumbnail, Aspose.slides no response.



It occurs when this graph exists

Please refer to the attached pptx.



Aspose.slides ver.15.9.0.0



Thanks for taking care of it.

Hi Yuya,

Thank you for posting.

I have observed your requirements and worked with the presentation file shared by you. I have been able to reproduce the issue. A ticket with ID SLIDESNET-36986 has been logged in our issue tracking system to further investigate and resolve the issue.This thread has been linked with the issue so that you may be automatically notified once the issue will be resolved.

We are sorry for your inconvenience,

Hi.



What about then situation?

When you can settle it rather early, I’m thankful…



Thanks for taking care of it.

Hi Yuya,


Thank you for getting back to us.

I have observed your comments and like to share with you that the issue reported by you, SLIDESNET-36986, is pending for investigation at the moment. Our product team has been busy with the issues of higher priority and the ones reported earlier. Your issue will be investigated on its due turn. We will notify you as soon as the issue will be fixed. We appreciate your patience in this regard.

Best Regards,

The issues you have found earlier (filed as SLIDESNET-36986) have been fixed in this update.


This message was posted using Notification2Forum from Downloads module by Aspose Notifier.