We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

GridWeb : filter button not visible

Hi,

I display a table with the grid on my webpage.

I've enable autofilter and some cells of my tables contains dropdown validation.

For the autofilter header and the dropdown validation, there normaly is an arrow wich enable to see the choice offer by the dropdown.

My problem is : those arrows are not display.
Do you have an idea why?
I know my page has some funky css, div setting, can the arrows be confused by my settings?

I've attached the html of my page.
In IE, the arrow are not display.
In Firefox, they are all display at the top left corner of the grid.

thanks for your help

Hi,

Thanks for sharing us the files.

We will look into it and get back to you soon.

Thank you.

Hi,

We cannot find out the reason with your html file why you got this issue. Could
you please create a sample project and post it here? We will check it soon.

Thank you.

Hi,

I figured out that the problem appear in IE 8 when compatibility mode is OFF.

The doctype of my html page is :
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

Is it possible that the webgrid is not compatible with this doctype?
When I remove the doctype in my page, the grid button display correctly.
But all the formatting of my div contained in my css is wrong.

webgrid version : 2.0.3.2000

Hi,

Please check the thread <a href=" for reference to make it working for you without removing the existing

Thank you.