We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

Header image is not getting repeated in pdf output

The issues you have found earlier (filed as CELLSNET-41761) have been fixed in this update.


This message was posted using Notification2Forum from Downloads module by Aspose Notifier.

Hi Team,


Issue is solved but it has broken the header image functionality. see attached pdf.
see attached output of 7.5.1.0 and with earlier version of dll.
Right top corner logo is coming now on both the pages but center top logo is missing in new dll.
Please dont break something while fixing other issues.

thanks,
Rajendra

Hi,


Thanks for providing us the sample files.

I have noticed the issue as you have pointed out by converting the “NH_RRoll_960dc_1.xlsx” file to PDF. I have reopened the issue “CELLSNET-41761” again. Our concerned developer will look into your issue soon.

Thank you.

Please ask develope to fix the issue and not break something already there.

how can we give such upgrade to my client.
this is going to be risky.

thanks,
Rajendra

Hi,


Yes, sure, as we logged a ticket into our database. Our concerned developer will figure it out soon. Also, we will make sure to avoid such issue in future, we will conduct extensive testing for it.

Thanks,

Hi,

Thanks for your posting and using Aspose.Cells for .NET.

Please download and try this fix: Aspose.Cells for .NET v7.5.1.2.

Same issue exist.

header footer image is not coming in pdf. see attached output with this dll.

Hi,


Yes, I tested with latest fix/version v7.5.2.1 and it looks the issue is not resolved. I have reopened your issue “CELLSNET-41761” again and we will look into it soon.

Thank you.

Can someone tell me how can we give dll without testing locally?

I have been telling to test the other things before sending me the dll but in this case issue is not fixed and you have given me the dll.
Please mark this issue as high priority so that i should not unnecessary spend time in testing the bad dlls again and again.

Thanks,
Rajendra

Hi,


Sorry for your inconvenience.

Well, we do extensive testing when we release the fix for the users to make sure that the issue is fixed. We have evaluated your issue further. We tested your issue on different machines, we found it works fine on most of the machines, the central header image is displayed in the output PDF file (see the attached output PDF rendered on a machine). However, it does not work on a machine (Windows8 (64bit)). We are looking into your issue. Once we have any update on it, we will let you know here.


By the way, could you give us your System details, e.g
OS, 32bit/64bit, .NET framework version, regional / language settings etc. It may help us to analyze your issue in details.

Thank you.

Its 64 bit. framwork 2. region is US.

Also whenever you are posting any reply i am not getting that on my gmail id.
i have to keep checking my posts on aspose site for updates.
please get this also fixed.
i have done all types of subscription but not getting the emails.

rajendra

Hi,


Could you tell me which OS you are using? e.g Win7 or Windows 8 or elase

Also, to get automatic email notifications, please set the Forum options, accordingly, e.g click on the “Forum Options” button (in the bottom of the page):
http://www.aspose.com/community/forums/aspose.cells-product-family/19/showforum.aspx#Options
Now, specify “Send Email” combo box accordingly and specify other options etc.

Thank you.


Its Win7.

Also i have done the forum option earlier but not getting email of my posts but getting emails for the other posts.

Hi,


Thanks for providing the OS details.

Well, the posts you post are not emailed as notifications to you but others posts in your threads or other threads would be emailed as notifications to you.

Thank you.

please solve this issue.

for post i will raise another forum request.

Hi,


Please spare us some time, we will try to evaluate your issue soon.

Once we have any update on it, we will let you know here.

Thank you.

please update me on progress with this.

Hi,


I am afraid, your issue is not resolved yet.

Anyways, I have logged your comments against your issue id “CELLSNET-41761” into our database. I have also asked the concerned developer if we could provide you an eta (if possible)

Once we have any update on it, we will let you know here.

thank you.

please provide me update on this.



Hi Rajendra,

Thanks for your posting and using Aspose.Cells for .NET.

We are afraid, there is no update for you at this moment. However, we have logged your comments in our database against this issue. Please spare us some time. Once, we will have some fix or update for you, we will let you know asap.