We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

Html images

Removing the images from the document deem itself useless. Copied the code verbatim from several examples and all attempts have failed. Perhaps I am missing something.

This message was posted using Aspose.Live 2 Forum

Hello

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Thanks for your inquiry. Could you please attach your input document here for testing? I will check the problem on my side and provide you more information.

Best regards,

Adding file for review.

Hi

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Thank you for additional information. Your document contains picture bullets. If you would like to remove them, please follow the link to learn how to achieve this:

http://www.aspose.com/community/forums/193541/help-needed-removing-bullet-pictures-from-document/showthread.aspx#193541

Best regards,

Thank you. That did the trick for that document. However, I found another document that embeds the document differently. The image is not in the shapes nor in a bulleted list. It looks like it’s in the document template? Not sure.


So I resorted to using the event HtmlExportImageSaving. (Noted:http://www.aspose.com/community/forums/194984/save-a-word-document-as-a-html-document-without-the-images/showthread.aspx#194984).

This fixed this document. Now we have a document where I have no clue what the issue is. It’s throwing “Invalid parameter used” during the save process.

Since we don’t have ownership of these documents, the images can be anywhere.

To note, searching the knowledge base I found this interesting statement.

"I need more info on this one because I cannot reproduce. Unfrtunately, there is a myriad of ways the images can be stored in Word files and not all of them are documented properly - that’s why we have problems in this area sometimes."


What do you propose? Currently we are using 5.2.1 dll which doesn’t throw an error. It just ignores the images and keeps going. What is the latest version that doesn’t throw an error when saving if a document contains images?

Any input would be greatly appreciated.







Hi

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Thank you for additional information. It would be great if you attach the document, which causes the problem upon saving and provide us with simple code example, which will allow to reproduce the problem. We will check the issue and provide you more information.

Actually, it is difficult to say what is going wrong with the document without the document itself.

Best regards.

Hi

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Thanks for your request. I managed to reproduce the problem on my side. Your request has been linked to the appropriate issue. You will be notified as soon as it is resolved.

Best regards.

The issues you have found earlier (filed as 15772) have been fixed in this update.


This message was posted using Notification2Forum from Downloads module by aspose.notifier.