Free Support Forum - aspose.com

Issue saving and opening XLSB files


#1

As you may notice by the attached project, the XLSX file has content on cell F11. After saving it as XLSB and open it, it reports F11 as empty (or null). When I open the file using Excel, it shows F11’s content. Am I missing something? I was using 18.7 and when started using 19.1 I noticed this difference in behavior.

AsposeTest14.zip (4.9 MB)


#2

@brunojuliao,

Thanks for the sample project and template file.

After an initial test, I am able to observe the issue as you have mentioned. After saving your template XLSX file as XLSB and then open it gives empty/null value for F11 cell. I have logged a ticket with an id “CELLSNET-46574” for your issue. We will look into it soon.

Once we have an update on it, we will let you know.


#3

@brunojuliao,

This is to inform you that we have fixed your issue (logged earlier as “CELLSNET-46574”) now. We will soon provide you the fixed version after performing QA and incorporating other enhancements and fixes.


#4

@brunojuliao,

Please try our latest version/fix: Aspose.Cells for .NET v19.1.6 (attached)

Your issue should be fixed in it.

Let us know your feedback.
Aspose.Cells19.1.6 For .Net2_AuthenticodeSigned.Zip (4.7 MB)
Aspose.Cells19.1.6 For .Net4.0.Zip (4.8 MB)


#5

All the tests I run are looking good. Thanks for the prompt reply and fix.


#6

@brunojuliao,

Good to know that your issue is sorted out by the new fix/version. Feel free to contact us any time if you need further help or have some other issue or queries, we will be happy to assist you soon.


#7

The issues you have found earlier (filed as CELLSNET-46574) have been fixed in Aspose.Cells for .NET v19.2. This message was posted using BugNotificationTool from Downloads module by Amjad_Sahi