We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

PDF jpeg of page not producing image correctly

Hi, A PDF page that I am creating an image of, using Aspose.Pdf.Devices.JpegDevice, is not producing the correct image.

The PDF contains a transparent gradient above an image, I think the transparent gradient is not recognised and when rendering the image it shows a none transparent color gradient and thus hides the image below, making the bottom of the page not look like the original PDF.
Is this a know issue with Aspose.PDF for .Net?

Hi Meyrick,


Thanks for your inquiry. While testing the scenario with latest version of Aspose.Pdf for .NET, I’ve managed to reproduce the issue and logged it as PDFNEWNET-35831 in our issue tracking system for further investigation and resolution. We will update you as soon as its resolved.

We are sorry for the inconvenience caused.

Best Regards,

Hello,


I’ve got the same problem with the recent version (17.4.0).

Source: https://viewer.li/image/GetContentById/1610
Created image: https://viewer.li/image/GetPreviewById/1610

You seen on top the transparent background inside the PDF file, the image doesn’t have the transparency.

Please let me know whether this issue has been solved after 4 years.

Regards
Herbert

Hello Herbert,


Thanks for contacting support.

I have tried to convert your PDF document into PNG format and was able to notice the issue. Generated image was lacking the transparency. Please note that sometimes issues may be related with specific input document(s) and have been resolved for them specifically. Though for the detailed investigation, I have logged an issue as PDFNET-42652 in our issue tracking system with the input document which you have provided. We will further look into the details and keep you updated on the status of resolution. Please be patient and spare us a little time.

We are sorry for the inconvenience.


Best Regards,

Hi Team,
We also facing the same issue. Have you resolved the issue ?

@sumitbhagat

Thanks for contacting support.

I am afraid that earlier logged issue(s) have not been resolved yet. Our product team has been busy in resolving other issues in the queue which were logged prior to these issues. We have recorded your concerns and intimated relevant team about them. As soon as we receive some significant updates regarding resolution of the issues, we will let you know. Please spare us little time.

We are sorry for the inconvenience.

Hi Asad, Is there any update on this issue.

Additionally I have one more query, In my case I am using a radial gradient rectangle(radial_grad.zip), it seems to be rendering in the PDF but not when I convert the pdf to a png/jpg image using JpegDevice/PngDevice.

Could you please update on an ETA this would be fixed.

Your help is much appreciated.

@MadhaviGohil

We are afraid PDFNET-35831 and PDFNET-42652 are still pending for investigations. We will let you know as soon as significant updates will be available. Moreover, please always create separate posts for separate problems. For the issue you are currently facing, please share a narrowed down sample application with us so that we may try to reproduce and investigate it in our environment.