We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

PowerQueries lost after replacements done

Hi Aspose team,

in attached project you can find code that is making changes of Power Queries and after document is saved they cannot be found anymore in Excel (they are visible with Aspose). This looks like regression as we already reported something similar before.

Can you please check?

Thx,
Oliver

LosingPowerQuery.zip (347.9 KB)

@dr.doc,
We have observed the issue and logged it in our database for further investigation. You will be notified here once any update is ready for sharing.

This issue is logged as:
CELLSNET-48460 - PowerQueries are lost after replacement

@dr.doc,

This is to inform you that your issue has been resolved. We will provide you the fixed version within the next few days after performing QA and incorporating other enhancements and fixes.

@dr.doc
Please try the latest 21.7.6
Aspose.Cells21.7.6 For .Net2_AuthenticodeSigned.Zip (5.6 MB)
Aspose.Cells21.7.6 For .Net4.0.Zip (5.6 MB)
Aspose.Cells21.7.6 For .NetStandard20.Zip (5.6 MB)

Hi Simon,

just to confirm that all works ok now.

Thx,
Oliver

@dr.doc,

Thanks for your feedback.

Good to know that your are up and running again and the fix works for your needs. In the event of further queries or issue, feel free to write us back.

The issues you have found earlier (filed as CELLSNET-48460) have been fixed in this update. This message was posted using Bugs notification tool by simon.zhao