We're sorry Aspose doesn't work properply without JavaScript enabled.

Free Support Forum - aspose.com

Security error while adding Aspose.Slide.Link into presentation- in office 2010

Hello,

We are using Aspose 5.0.1 library, and have faced the problem of security error while adding Aspose.Slide.Link linking to another slide in presentation.

The problem is that presentation is opened in sandbox mode in office 2010.

Bellow I put some example code that cause that problem:

Shape shape = slide.Shapes.AddRectangle(0, 0, 200, 50);
/* some code */
shape.TextFrame.Paragraphs.Clear();
shape.TextFrame.Paragraphs.Add(new Paragraph() { Alignment = TextAlignment.Right, });
shape.TextFrame.Paragraphs[0].Portions.Add(new Portion() { Text = "some text", FontHeight = 11});
shape.TextFrame.Paragraphs[0].Portions[0].FontBold = true;
Link link = shape.TextFrame.Links.AddLink();
link.Begin = 0;
link.End = "some text".Length;
/* targetSlide - is a slide that i want to have link connecting to */
link.SetInternalHyperlink(targetSlide);

I have noticed that you have the same problem in Aspose Slides for java, and it was solved (see link: ).

Are You planning to solve this problem or maybe it is already solved in Aspose Slides for .Net 5.8.0?


This message was posted using Page2Forum from
Link Class - Aspose.Slides for .NET

Hi Mikolaj,

Thanks for your interest in Aspose.Slides.

I would recommend you to please try using Aspose.Slides for .NET 5.8.0 as this issue has been resolved. If there is still an issue then kindly share the generated presentation along with sample project code.

Many Thanks,