Free Support Forum - aspose.com

Wrong image extracting exception

Hi Shahzad,

We are facing problem with image extracting, I will send you our code piece and document by email, please check.

Thanks,

Christina

Hi Christina,

I have received the code and the PDF files. We’re looking into the matter and you’ll be updated accordingly, the earliest possible.

We’re sorry for the inconvenience.
Regards,

Hi Christina,

I have reproduced and logged the issue as PDFKITNET-10022 in our issue tracking system. Our team will be looking into the matter and you’ll be updated via this forum as the issue is resolved.

We appreciate your patience.
Regards,

Hi,

Can you please send a status on the issue above?

Thanks.

Hi Christina,

Our team is working on this issue and we’re hopeful to provide you the fix for this issue at the end of September. You’ll be updated via this forum as the issue is resolved.

We appreciate your patience.
Regards,

Shahzad,

Can you please provide an update for the issue?

Thanks,

Christina

Hi Christina,

I’m sorry to inform you that this issue is not yet resolved. However, I have contacted our development team to share the current status. You’ll be updated with the status as I receive some response.

We’re sorry for the inconvenience.
Regards,

Hi Shahazad,

It 's being a while, do you have any update on this issue?

Thanks,

Christina

Hi Christina,

I’m afraid, this issue is not yet resolved. However, I would like to inform you that our team is looking into this issue and we’ll try to provide you the resolution, the earliest possible.

We’re sorry for the inconvenience.
Regards,

The issues you have found earlier (filed as 10022) have been fixed in this update.


This message was posted using Notification2Forum from Downloads module by aspose.notifier.

Hi Shahazad,

I updated the the latest Aspose.pdf.kit version 3.9.0.0, but we still facing the same issue when we import another document, can you please take a look, I will send you the pdf file by mail.

Thanks,

Christina

Hi Christina,

I have tested the shared file with Aspose.Pdf.Kit for .NET 4.2.0 and couldn’t find any issue while extracting images. Can you please try the latest version (4.2.0) at your end and see if it works for you as well?

If you still find any issues or have some more questions, please do let us know.

We’re sorry for the inconvenience.
Regards,