Free Support Forum - aspose.com

Presentation properties are not working

Hello!

We are planning to use Aspose Slides for the presentations’ properties population. Should a following sample code work? Aspose does the processing (evaluation notification on a first page), but properties are missing.

public class SlideDemo {
public static void main(String[] args) {
Presentation p = null;
try {
p = new Presentation(“C:/temp/HELLOWORLD.ppt”);
} catch (PptException e) {
e.printStackTrace();
} catch (FileNotFoundException e) {
e.printStackTrace();
}
p.getDocumentProperties().setSubject(“Subject Hello!”);
p.getDocumentProperties().setTitle(“Title World!”);
p.getDocumentProperties().set(“Test”, “Test”);
p.write(“C:/temp/HELLOWORLD_out.ppt”);
}
}

Hello,

It should work. Could you please provide example of the presentation you use. We had some problems in the past in case unicode codepage is used for presentation properties. Do you use latest version of Aspose.Slides for Java?

Hi

We are using aspose-slides-2.0.0.6-20091007.jar (latest?)

We have reproduced the problem. It will be investigated and fixed asap.

I am also running into this, is there a fix for it yet?

This problem was fixed. Hot fix will be available for download on Sunday.

New version of Aspose.Slides for Java attached in this thread contains also properties fix.

Hello!

It is still broken. Most probably this is character encoding issue. Have a look screenshot1 where custom property test has a weird name. After adding a second custom property test2 properties are not anymore working at all (screenshot2).

public class SlideDemo {
public static void main(String[] args) {
Presentation p = null;
try {
p = new Presentation(“C:/temp/HELLOWORLD.ppt”);
} catch (PptException e) {
e.printStackTrace();
} catch (FileNotFoundException e) {
e.printStackTrace();
}
p.getDocumentProperties().setSubject(“Subject Hello!”);
p.getDocumentProperties().setTitle(“Title World!”);
p.getDocumentProperties().set(“Test”, “Test”);
p.getDocumentProperties().set(“Test2”, “Test”);
p.write(“C:/temp/HELLOWORLD_out.ppt”);
}
}

Hi,

So there is a problem working with custom fields for properties of a ppt document. An issue with issue id 11583 has been created to invetigate the problem and you will be informed accordingly.

Hi,

A version with the fix of this issue is available in this thread.

The issues you have found earlier (filed as 11583) have been fixed in this update.


This message was posted using Notification2Forum from Downloads module by aspose.notifier.